Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Maanalainen 1-linja kulkee lentokentältä Brasílian keskustaan. Junat lähtevät 20 minuutin välein.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 11 kilometriä etelään Brasilian pääkaupungista. Brasílian lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Moottoritiet DF-002 ja DF-003 liittyvät kaupungista DF-047-tielle, joka vie lentokentälle. Kentän suunta on selkästi viitoitettu.

Kaupunkibussilla (linja 102) matka lentokentältä keskustaan kestää puoli tuntia. Pienemmät bussit (linjat 30 ja 11) menevät keskusbussiasemalle, josta kaukolinjat kuljettavat useisiin matkakohteisiin Brasiliassa.

Autonvuokraus Brasílian lentokentällä

Brasílian lentokentällä on kahdeksan autovuokraamoa. Tuloaulan palvelutiskeillä auton voi vuokrata kansainvälisiltä Avis, Budget -ja Hertz -yhtiöiltä tai paikallisilta Interlocadora, Localiza, Locar Alpha, Movida -ja Unidas -palveluntarjoajilta. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on pitkissä jonoissa tuloaulan edessä. Mittarin tulee olla käytössä tai selkeä hinta neuvoteltu ennen taksiin nuosemista. Matka Brasílian lentokentältä kaupungin keskustaan maksaa noin 30 realia ja kestää noin 15 minuuttia.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on iso parkkialue, jonne mahtuu yli tuhat autoa. Ensimmäinen tunti maksaa 5 realia, toinen 3 realia ja sen jälkeen 1 reali per tunti. Päivähinta on sama kuin tuntitaksojen yhteenlaskettu summa: 31 realia.