Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Ho Chi Minhin lentokenttä sijaitsee kaupungin läntisellä esikaupunkialueella vain 6 kilometriä keskustasta. Kaupungin keskustasta lentokentälle pääsee Nam Ky Khoi Nghia -tietä, joka muuttuu Nguyen Van Troiksi ja johtaa suoraan lentokentälle. Lentokentän suunta on selkästi viitoitettu. On hyvä pitää mielessä, että Ho Chi Minhin liikenne voi olla erittäin ruuhkainen. Hiljaisina aikoina keskustasta pääsee lentokentälle 20 minuutissa, kun taas ruuhka-aikana samaan matkaan kuluu yli tunti.

Kaksi bussia kulkee Ho Chi Minhin kaupunkiin. Matka keskustaan maksaa 3000 dongia. Ryhmässä matkustaessa tilataksi saattaa tulla halvemmaksi, mutta hinnasta on neuvoltava erikseen kuskin kanssa.

Autonvuokraus Ho Chi Minhin lentokentällä

Virallisesti lentokentällä ei ole autovuokraamoja, joita löytyy kaupungista. Terminaalissa ja sen ympäristössä matkustajille kuitenkin tarjotaan autoja kuljettapalvelulla. Näiden tarjoajien luotettavuus on kiistanalainen. Jos tarjouksen hyväksyy, hinnasta tulee neuvotella kunnolla.

Taksi

Terminaalin ulkopuolella on valtava määrä virallisia sekä epävirallisia takseja. Kaksi luotettavaa taksiyhtiötä ovat Vinasun Taxi (puh: +84(0)8 272 727) ja Mai Linh Taxi (puh: +84(0)8 38 262 626).

Pysäköinti lentokentällä

Pysäköintialue sijaitsee terminaalin sisäänkäyntiä vastapäätä. Sinne voi turvallisesti pysäköidä lyhyeksi ajaksi, mutta autoa ei tule jättää parkkiin yön yli. Lentokenttä ilmoittaa rehellisesti ettei vastaa alueelle pysäköidyistä autoista.