Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Jejun kaupungin välillä ei ole junarataa.

Auto ja bussi

Jejun lentokenttä sijaitsee vain neljä kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla, Yongmun- tai Gonghang-bulevardin kautta.

Kuusi bussia kulkee lentokentältä Jejun kaupunkiin. Kaupungin tärkeimpiin hotelleihin on myös shuttle-yhteys (nimeltään Limousine).

Autonvuokraus Jejun lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyvät kotimaanterminaalin tuloaulasta. Lentokentällä on neljä autovuokraamoa, joiden joukossa on vain yksi kansainvälinen yritys: Avis. Muut kolme ovat paikallisia palveluntarjoajia: Jeju, Kumho ja Daehan.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Huom! takseja on kahdessa rivissä, lyhyelle matkalle (Jejun kaupunki, Aeweol, Hallim, Jocheon, Gimnyeong) ja pidemmälle matkalle (Bukjeju County, Namjeju County, Jungmun, Seogwipo).

Pysäköinti lentokentällä

Laaja pysäköintialue sijaitsee aivan terminaalin edessä. Ensimmäinen puoli tuntia maksaa 550 wonia, ja sen jälkeen 300 wonia per 15 minuuttia. Päivätaksa on korkeintaan 12 000 wonia (viikonloppuisin ja pyhinä 18 000 wonia). Lisätietoa pysäköinnistä Jejun lentokentällä saa numerosta +82(0)64 797 2701.