Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Metrolinja 5 pysähtyy lentokentällä. Siellä on myös juna-asema. Lisätietoa raideliikenneyhteyksistä saa Seoul Metropolitan Subway Corporationin ja Seoul Metropolitan Rapid Transit Corporationin kotisivuilta.

Auto ja bussi

Gimpon lentokenttä sijaitsee lyhyen matkan päässä Soulin keskustasta, läntisellä esikaupunkialueella. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla keskustan kiertävää kehätietä pitkin (tienumero 100). Lentokentän liittymä on selkeästi viitoitettu.

Koska lentokenttä on käytännössä kaupungin sisällä, useita kaupunkibusseja pysähtyy siellä. Keskustaan kulkevien bussien ohella lentokentältä menee busseja Soulin suuremmalle Incheonin lentokentälle. Lisätietoa julkisista kulkuneuvoista saa puhelimitse numerosta +82(0)2 2660 2305.

Autonvuokraus lentokentällä

Autonvuokraus-tiski sijaitsee kotimaanterminaalissa. Soulin Gimpon lentokentällä on neljä autovuokraamoa, kaksi kansainvälistä ja kaksi paikallista palveluntarjoajaa: Avis, Hertz, Jeju ja Sambo.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Vaihtoehtoina on normaaleja ja luksus-takseja. Normaalien taksien aloitushinta on 1 900 wonia ja sen jälkeen 100 wonia per 144 metriä. Luksus-taksien aloitushinta on 4 500 wonia ja sitten 200 wonia per 164 metriä.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on laaja pysäköintialue. Ensimmäisen viiden tunnin ajan hinta on 500 wonia per 30 minuuttia, ja sen jälkeen 500 wonia per 15 minuuttia. Kokonainen päivä maksaa 10 000 wonia. Huom.: Jos pysäköinti kestää yli päivän, 500 wonin hinta per 15 minuuttia tulee taas voimaan!