Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Niin kutsutut A’REX (puh: +82(0)32 745 7788) maanalaiset junat yhdistävät Incheonin lentokentän ja Etelä-Korean pääkaupungin toisen - Gimpon - lentokentän, ja jatkavat matkaa Digital Media Cityn sekä Hongik-yliopiston kautta Soulin asemalle keskustassa. Pikajunat lähtevät tasatunnein sekä puolelta ja taittavat koko matkan 43 minuutissa; normaaleilla junilla matka kestää kymmenen minuuuttia enemmän.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 70 kilometriä Soulista länteen. Kaupungista pääsee helposti lentokentälle vuokra-autolla. Incheon International Airport Expressway on yksinomaan kulkua varten lentokentälle/tä. Huom.: kyseiseltä moottoritieltä ei voi poistua ennen määränpäätä! Gangbyeonbukro-moottoritie, joka kulkee suoraan Soulin läpi, liittyy lentokentälle vievään moottoritiehen.

Useita busseja lähtee Soulin Incheonin lentokentältä eri kohteisiin kapungissa sekä muihin paikkoihin ja maakuntiin. Bussimatkalle lentokentältä kaupungin keskustaan tulee varata vähintään tunti.

Autonvuokraus Soulin Incheonin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Soulin Incheonin lentokentällä on vain kaksi autovuokraamoa: Avis ja Kumho Rent-A-Car.

Taksi

Tuloaulan edestä löytyy paljon takseja, jotka on jaettu Standard, DeLuxe ja Deluxe Jumbo (minibussi) -takseihin. Taksa Souliin vaihtelee 45 000 wonin (standardi) ja 80 000 wonin (luksus-taksi) välillä. Lentokentällä on myös niin kutsuttuja kansainvälisiä takseja (laituri 4D:ssä), jotka on varattu ulkomaalaisille ja veloittavat kiinteän hinnan.

Pysäköinti lentokentällä

Mittava lyhytaikainen parkkihalli on yhteydessä terminaaliin. Lentokentällä on myös kattamaton pitkäaikainen pysäköintialue. Parkkihallissa ensimmäinen tunti maksaa 1 200 wonia ja sen jälkeen 600 wonia per 15 minuuttia. Päivähinta on 12 000 wonia. Pysäköinti ulkoilma-alueella maksaa 1 000 wonia per tunti, ja päivähinta on 8 000 wonia. Lisätietoa pysäköinnistä Soulin Incheonin lentokentällä saa puhelimitse numerosta +82(0)32 741 0114.