Palvelut

Palvelut

Hotellit

Denpasarin lentokentällä ei ole hotellia, mutta sen läheisyydessä on useita majoitusvaihtoehtoja. Harris Tuban Hotel (puh: +62(0)361 765 255) on yksi lähimmistä. Muihin lentokentän lähellä oleviin hotelleihin kuuluu Ramayana Resort & Spa (puh: +62(0)361 751 864), Santika Beach Hotel Bali (puh: +62(0)361 751 267) ja Holiday Inn Resort Baruna (puh: +62(0)361 755 577). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Balin Denpasarin lentokentällä on melko paljon ruokapaikkoja niin terminaalin sisä- kuin ulkopuolella. Monet ruokaa tarjoavista kojuista on tarkoitettu matkaoppaille, taksikuskeille ja muille, jotka viettävät tuntikausia lentokentällä. Siellä on myös kansainvälisiä ketjuja kuten McDonald’s, KFC, Starbucks ja thaimaalainen kahvila Black Canyon. Ostosalueella on pääosin matkamuistokauppoja. Hinnat ovat huomattavasti kalliimpia kuin muualla Balilla.

Matkatavarat

Ulkomaanterminaalin sisäänkäynnin luona on palvelupiste matkatavaroiden säilytystä varten. Se toimii myös löytötavaratoimistona. Kentällä on myös säilytyslokeroita (McDonald’sin vieressä).

Neuvonta

Molempien terminaalien tuloaulassa on neuvontapiste lentoaikatauluista ja ja lentokentän palveluista.

Yritykset

Lentokentällä on muutamia VIP loungeja, jotka on varustettu faksilla, kopiokoneella ja verkkoyhteydellä. Muut yrityspalvelut kuten neuvottelu- tai konferenssitilat löytää isommista hotelleista Balilla, esimerkiksi Holiday Innistä (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Balin Denpasarin lentokentällä vammaiset pystyvät liikkumaan itsenäisesti. Lähtöportit, tulo- ja lähtöaulat sekä muut palvelut ja puitteet ovat katutasossa. Kentällä on myös mukautetut wc:t ja terminaalien läheltä on varattu parkkipaikkoja invalideille.

Muut palvelut

Terminaalien välisellä käytävällä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Siellä on myös pieni postikonttori, hierontapaikka ja apteekki. Ensiapupisteeseen saa yhteyttä neuvonnasta tai soittamalla suoraan terminaalien yleisöpuhelimista.