Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Terminaalissa ei ole juna-asemaa. Matkustaakseen junalla Chennaihin on käveltävä maantielle ja sieltä tunnelin kautta Tirisulum-asemalle. On suositeltavaa ostaa ensimmäisen luokan junalippu, koska muissa matkustusluokissa on usein tungosta. Metroasema on suunniteltu avattavaksi vuonna 2014, jolloin matkustajat pääsevät suoraan terminaalista maanalaisella Chennaihin.

Auto ja bussi

Chennain kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 19 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla valtatie 45:sta pitkin ainakin silloin, kun ei ole ruuhka-aika. Lentokentän liittymä on selkeästi viitoitettu.

Bussilinja 18A kulkee terminaalista Chennain keskustaan. Matkaan tulee varata noin 45 minuuttia. On myös toinen bussi, jolla on melkein sama numero: B18 ja joka on vähän kalliimpi, koska se on ilmastoitu.

Autonvuokraus lentokentällä

Tuloaulasta voi vuokrata auton. Chennain lentokentällä on kolme autovuokraamoa: Avis, Budget ja Hertz. Nämä yritykset vuokraavat autoja kuljettajilla tai ilman. Vähimmäisikä ajaa vuokra-autolla itse on 25 vuotta.

Taksi

Terminaalista poistuttaessa taksikuskit ryntäilevät kilpailemaan matkustajista asiakkaina. Välttääkseen tätä kaaosta on parempi varata taksi yhdestä monista paikalla olevista lippuluukuista, joista matkustajat opastetaan kyseisen yrityksen taksiin ilman tunkeilevien ihmisten häirintää. Taksimatka lentokentältä Chennain keskustaan maksaa noin 450 rupiaa.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä on tarjolla parkkipaikkoja 600 (kotimaanterminaali) ja 1000 (ulkomaanterminaali) autolle. Taksa vaihtelee 60 ja 100 rupian välillä.