Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle on kaksi raideyhteyttä. Keikyū-juna kulkee Hanedan lentokentältä Shinagawan ja Yokohaman asemille. Tältä linjalta on myös mahdollista liittyä Toei Asakusa -linjaan, joka kulkee Tokion itäisten alueiden halki.

Lentokentältä on myös monorail-yhteys Hamamatsuchōn asemalle, josta voi jatkaa useisiin kohteisiin Tokiossa.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 15 kilometriä etelään Tokion keskustasta. Kawasaki ja Yokohama sijaitsevat lounaaseen lentokentältä. Tokion kansainväliselle lentokentälle on helppo päästä vuokra-autolla moottoritietä 1. On hyvä pitää mielessä, että Tokion kadut ja varsinkin lentokentän ympäristö ovat erittäin ruuhkaisia. Matkaan tulee varata riittävästi aikaa, jottei myöhästy lennolta!

Hanedan lentokentältä on lukuisia bussiyhteyksiä eri kohteisiin Tokiossa, kuten Kanagawaan, Chibaan, Saitamaan ja muihin paikkoihin Kanton alueella. Tuloaulasta löytyy selkeä kyltti, johon on merkitty tieinformaatiota. Sieltä voi myös ostaa bussilippuja, joko palvelutiskiltä (sama kuin hotellivarauksiin) tai lippuautomaatista.

Autonvuokraus Tokion kansainvälisellä lentokentällä

Tokion lentokentällä on kaksi yleistä autovuokraamoa (Japaren Car Rental ja Nippon Rent-a-Car), loput kolme on kytköksissä japanilaisiin automerkkeihin (Mazda, Nissan ja Toyota). Kaikkien palvelutiskit löytyy tuloaulasta.

Taksi

Takseja on terminaalin ulkopuolella. Taksimatka Tokion keskustaan ei ole halpa, oletus on noin 7 000 jeniä. Airport Shuttle Bus on edullisempi vaihtoehto, ja siihen voi varata istumapaikan verkossa.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin lähellä on iso parkkihalli. Ensimmäisen 4½ tunnin ajalta maksetaan 150 jeniä per 30 minuuttia. Päivähinta ensimmäisen kolmen päivän aikana on 1 500 jeniä, sen jälkeen 1 000 jeniä päivältä. Parkkipaikan voi varata verkossa. Lisätietoa pysäköinnistä Tokion kansainvälisellä lentokentällä saa puhelimitse numerosta +81(0)3 6428 0121.