Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Narita Express (NEX) on nopein yhteys Naritan lentokentän ja Tokion välillä. Kyseinen pikajuna kulkee 60 minuutissa Tokion asemalle Japanin pääkaupungin keskustassa. Lipun voi ostaa (numeroidut paikat) palvelutiskiltä tuloaulasta. Sobu-linja yhdistää myös Naritan lentokentän ja Tokion aseman. Matka kestää pidempään, mutta on myös huomattavasti edullisempi kuin Narita Express. Keisei Skyliner ja Keisei Limited Express kulkevat molemmat Nipporin asemalle, hieman Tokio asemalta pohjoiseen.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee yli 60 kilometriä Tokiosta koilliseen. Vuokra-autolla helpoin tapa päästä Naritan lentokentälle on Higashi Kanton moottoritietä, jolta poitutaan Shin-Kuko moottoritien liittymästä ja valitaan lentokentän tuloväylä 1 tai 2 (riippuen kummalle terminaalille on mentävä). Lentokentälle pääsee myös 296-tietä; silloin sisääntulo on South Gatesta. Naritan lentoekntän suunta on selkeästi viitoitettu kaikkien teiden varrella.

Tokion Naritan lentokentän ja Japanin pääkaupungin välillä on useita bussiyhteyksiä, kuin myös muihin kohteisiin. lentokentän limusiini-bussi lähtee 15 minuutin välein Tokion City Air -terminaalille. Jotkut bussit kulkevat suoraan suosituille hotelleille. Vaihtoehtoja voi tiedustella lippuluukulta tuloaulassa.

Autonvuokraus Naritan kansainväliselllä lentokentällä

Autonvuokraus-tiskejä löytyy 1- ja 2-terminaalien tuloauloista. Lentokentällä on kolme yleistä autovuokraamoa (Nippon, ORIX ja Japaren) ja kolme muuta, jotka ovat kytköksissä japanilaisiin automerkkeihin (Mazda, Nissan ja Toyota).

Taksi

Tokion Naritan lentokentältä löytyy riittävästi takseja, mutta koska lentokenttä sijaitsee niin kaukana Japanin pääkaupungista, taksimatkasta voi tulla erittäin kallis. Tulee muistaa se, että normaalin taksan ohella matkustajat joutuvat myös maksamaan tietullit Japanin moottoriteillä.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihallit P1 ja P2 ovat kukin lähimpänä terminaaleja 1 ja 2. Ensimmäinen tunti maksaa 500 jeniä ja sen jälkeen 250 jeniä per puoli tuntia. 4½ tunnin jälkeen 2 500 jenin päivähinta tulee voimaan ja sitä seuraavat päivät maksavat 2 000 jeniä.

Pysäköintialueella P3 ja parkkihallissa P5 voi pysäköidä vuokra-auton 1 500 jenillä per päivä. Verkossa voi tarkastaa missä parkkipaikkoja on vapaana.