Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Phnom Penhin lentokenttä sijaitsee noin seitsemän kilometriä kaupungin keskustasta länteen. Kaupungista tultaessa pitää ajaa Confederation de la Russie -tietä (venäläinen bulevardi), jolta pääsee 4-valtatielle (Sihanoukvillen suuntaan). Lentokenttä sijaitsee vasemmalla, juuri ennen risteystä, jolta pääsee Kampotin suuntaan kulkevalle 3-valtatielle.

Lentokentälle ei ole bussiyhteyttä, sillä Phnom Penhissä ei ole paikallisbusseja.

Autonvuokraus - Phnom Penhin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentällä on autovuokraamoja. Kambodzassa ei ole kansainvälisiä autovuokraamoja. Lentokentällä on ainoastaan paikallisia autovuokraamoja, jotka vuokraavat yleensä kuljettajalla varustettuja autoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Taksimatka Phnom Penhin keskustassa sijaitseviin paikkoihin maksaa aina $9.00. Lentokentälle on tullut viime aikoina myös kolmipyöräisiä skootteritakseja (Tuktuk), jotka ovat halvempia ($5.00-$7.00). Mopeditaksit eivät saa hakea lentokentältä matkustajia mutta niitä saa heti lentokenttäalueen ulkopuolelta. Mopeditaksi maksaa $2.00-$3.00, mutta kuljettajat yrittävät pyytää kalliimpaa hintaa.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalirakennuksen edessä on suuri pysäköintialue, jolle parkkeeraaminen maksaa ensimmäiseltä puolelta tunnilta 1 500 rieliä, ja sen jälkeen 1 000 rieliä/30 minuuttia.