Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Guangzhoun välillä on metroyhteys. Maanalainen 3-linja kulkee lentokentältä Renhen, Longguin, Jiahen, Yongtain, Tonghen, Nanfa Hospitalin, Mehua Gardenin ja Yantangin kautta Guangzhoun keskustaan.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 28 kilometriä Guangzhousta pohjoiseen ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla. Kuusikaistainen moottoritie yhdistää lentokentän ja Guangzhoun. Molemmat suunnat ovat selkeästi viitoitettu, myös englanniksi.

Guangzhou Airport Express -bussi (puh: +86(0)20 8612 2102) lähtee 30 minuutin välein Guangzhoun päärautatieasemalle. Lisätietoa kulkuyhteyksistä saa soittamalla matkustajapalveluun (puh: +86(0)20 8612 3727).

Autonvuokraus Guangzhoun lentokentällä

Tuloaulasta löytyy palvelutiskit niin kiinalaisilta autovuokraamoilta kuin kansainvälisiltä yrityksiltä kuten Avis ja Hertz.

Taksi

Takseja löytyy tuloaulan edestä. On tärkeää tietää, että useisiin kohteisiin Guangzhoussa on kiinteät hinnat. Nämä on merkitty kyltteihin, eikä hinnasta ole tarvetta neuvotella erikseen taksikuskin kanssa.

Pysäköinti lentokentällä

Guangzhoun lentokentällä on laaja ulkoilma pysäköintialue ja iso parkkihalli. Lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintipaikkoja on niin ulkona kuin hallissakin. Ulkoilmapysäköinti maksaa 8 yuania ensimmäiseltä tunnilta ja sen jälkeen 5 yuania per tunti.