Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Hangzhou Xiaoshanin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokentää sijaitsee 27 kilometriä itään Hangzhoun keskustasta ja 15 kilometriä Xiaoshanista. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla, sillä Shanghai-Hangzhou-Ningbo -moottoritie kulkee suoraan lentokentän ohi ja lentokentän liittymä on myös selkeästi viitoitettu.

Useita busseja kulkee lentokentältä Hangzhouhun ja Xiaoshaniin. Pitkän matkan busseja on myös muihin kohteisiin, kuten esimerkiksi Yiwuun, Suzhouhun ja Wuzheniin. Bussilippu Hangzhoun juna-asemalle maksaa 20 yuania. Lisätietoa busseista saa Ticket Centeristä tuloaulassa.

Autonvuokraus Hangzhou Xiaoshanin lentokentällä

Bussiaseman odotusaulan lähellä on Top One -autovuokraamon palvelutiski. Sieltä voi vuokrata auton lyhyeksi ajaksi (korkeintaan viikoksi).

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. On huolehdittava, että kuljettaja laittaa mittarin päälle. Jos hän kieltäytyy tai taksissa ei yksinkertaisesti ole mittaria, niin hinnasta tulee sopia etukäteen. Ensimmäiset 3 kilometriä maksaa 4 yuania, ja sen jälkeen taksa on 2 yuania per kilometri (10 kilometrin jälkeen 3 yuania/km). 'Luksus-takseista' maksetaan hieman enemmän.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkipaikat P1 ja P2, suoraan terminaalin ulkopuolella, ovat lyhytaikaiseen pysäköintiin. P3- ja P4-pitkäaikaispysäköintialueilta lentokenttäbussit kulkevat terminaaleille. Terminaalirakennuksen alla on myös parkkihalli. Lisätietoa pysäköinnistä Hangzhoun lentokentällä saa numerosta +86(0)571 8666 2176.