Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Longuangin metroaseman välillä kulkee nopea magneettijuna. Metroasemalla voi vaihtaa metrolinjaan 2. Matka kestää vain kahdeksan minuuttia. Kaupungissa järjestetään vuonna 2010 maailmannäyttely, ja sitä varten tämän lentokentän ja Hong Qiaon lentokentän välille rakennetaan metroyhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Pudongin uudessa kaupunginosassa, 30 kilometriä Shanghain keskustasta ja 40 kilometriä Hong Qiaon lentokentältä. Lentokentälle pääsee kääntymällä uloimmalta kehätieltä Yingbin Roadille tai sisemmältä kehätieltä Far East Roadille. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Bussiasemalta lähtee viisi eri bussia useisiin paikkoihin Shanghaissa. Linja 1 ajaa Hong Qiaon lentokentälle (matkustusaika 30-40 minuuttia) ja linja 2 ajaa Shanghain näyttelykeskukseen. Kolmen muun bussin päätepysäkit ovat Zunyi Road, Dongjiagwan Road ja Shanghain eteläinen rautatieasema. Lentokentältä pääsee lentokenttäbussilla Shanghain keskustassa sijaitsevaan Okura Garden Hotelliin (puh: +86(0)21 6834 6612).

Autonvuokraus - Shanghain Pudongin kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on muutamien paikallisten autovuokraamojen palvelutiskejä. Suurin osa matkustajista vuokraa hotellin kautta auton ja sen kuljettajan.

Taksi

Tuloaulan edessä on paljon takseja, mutta pitää olla tarkkana, että seisoo oikeassa jonossa. Jonot vaihtelevat matkan pituuden mukaan (matka Shanghaihin kestää 25-40 minuuttia). Taksikuskia pitää pyytää laittamaan mittari päälle!

Pysäköinti lentokentällä

Shanghain lentokentällä on parkkihalli, jossa tilaa 3 000 autolle. Lentokentällä on myös lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintialueita. Parkkimaksu on ensimmäisiltä kahdelta tunnilta 10.00 yuania, ja sen jälkeen 5.00 yuania/tunti, enintään kuitenkin 50 yuania/vrk. Suuremmista autoista veloitetaan enemmän.