Palvelut

Palvelut

Hotellit

Kuwaitin lentokentällä oleva Safir Airport Hotelli (puh: +965 2472 5000) on tarkoitettu lähinnä kauttakulkumatkustajille. Muihin lentokentän lähiympäristön hottelihin kuuluvat muun muassa Crowne Plaza Kuwait (puh: +965 2184 8111), Ramada Kuwait Hotel (puh: +965 2182 1111), Hawthorn Hotel & Suites (puh: +965 2262 6111) ja The Palms Beach Hotel & Spa (puh: +965 2564 6266). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Commercial Centerin avaaminen synnytti Kuwaitin lentokentälle valtavan ostosalueen: huimat 30 000 neliötä! Suurien Duty Free -myymälöiden ohella sieltä löytyy pääosin luksusliikkeitä: designer-vaatteita -ja kauppoja sekä kultasepänliikkeitä. Kuwaitin lentokentällä on myös laaja tarjonta ravintoloita, baareja sekä kahviloita, niin terminaalissa kuin Commercial Centerissäkin.

Matkatavarat

Löytötavara-asioissa on käännyttävä lentokentän turvatarkastus-henkilökunnan puoleen. Verkossa voi myös tarkastaa, jos kadonneet matkalaukut tai muut esineet on löydetty.

Neuvonta

Lentokentällä on kolme neuvontapistettä: tuloaulassa sekä lähtö- ja kauttakulkuauloissa. Niissä voi kysellä Kuwaitin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Tietoa saa myös puhelimitse lentokentän keskusnumerosta: +965 2433 6699.

Yritykset

Kuwaitin lentokentällä on useita loistokkaita VIP loungeja. Safir Airport Hotellissa on business-centeri ja vuokrattavia, pieniä neuvotteluhuoneita. Laajemmat yrityspalvelut ja puitteet, kuten konferenssitilat, ovat saativilla business-hotelleissa Kuwaitin kaupungissa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Kuwaitin on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Lisäksi lentokentältä löytyy tekstipuhelimia.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Lentokentällä on myös lastenhoitohuoneita, muslimien rukoiluhuoneita, suihkuja sekä hiljaisia lepohuoneita. Ensiapupisteeseen saa yhteyttä neuvontapisteiden kautta tai yleisöpuhelimella (suora, pikavalintanumero on merkitty puhelimiin). Lähtöaulassa on lasten leikkipaikka.