Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Kuala Lumpurin välillä on kaksi junayhteyttä: KLIA Ekspres -pikajuna (lähtöselvityspalvelu Kuala Lumpurin asemalla) sekä KLIA Transit -juna, joka kulkee kulkee samaa rataa, mutta pysähtyy useilla eri asemilla.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Malesian pääkaupungista etelään kulkevan moottoritien varrella (pohjoisesta etelään kulkeva Central Link- moottoritie, Kuala Lumpurin ja lentokentän välinen matkustusaika: noin yksi tunti). Moottoritie on maksullinen. Vaihtoehtoisesti voi ajaa Kuala Lumpurin ja Serembanin välillä kulkevaa moottoritietä. Kuala Lumpuriin ja lentokentälle johtavat tiet ovat selvästi indikoitu. 

Lentokentän parkkipaikan pohjakerroksessa (C-osasto) on suuri bussiasema. Bussiasemalta pääsee bussilla Kuala Lumpuriin sekä useisiin muihin Malesian kohteisiin.

Autonvuokraus Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulasta löytyy seuraavien autovuokraamojen tiskit: Avis, Budget, Hertz, National ja Thrifty. Auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulassa on palvelutiski, josta voi ostaa taksilipun. Taksiimatka Kuala Lumpuriin maksaa RM 60.00. Matkan hinnasta ei kannata kiistellä laittomien taksikuskien kanssa! 

Lentokentän pysäköinti

Lyhytaikaspysäköinniltä on suora yhteys terminaalirakennukseen. Tämä parkkihalli on jaettu neljään eri alueeseen (A, B, C ja D). B- ja C-alueella parkkeeraaminen maksaa ensimmäiseltä tunnilta RM 3.50, seuraavalta tunnilta RM 3.00, kolmannelta tunnilta RM 2.50 ja sen jälkeen RM 2.00 per tunti. Halpalentoyhtiöiden terminaalin vieressä on toinen pysäköintialue, jonka hinnat eivät ole paljoakaan halvemmat (lukuun ottamatta kahta ensimmäistä tuntia, joista tulee maksaa vain RM 1.00 per tunti).