Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä on yksi hotelli: Oryx Rotana Hotel (puh: +974(0)4402 3333). Pari muuta hotellia - Marriott Hotel (puh: +974(0)4429 8888) ja Al Sharq Village (puh: +974(0)4425 6666) - sijaitsevat lähellä Arrivals-terminaalia. Lentokentän lähiympäristön hotelleihin kuuluvat myös Al Seef Hotel (puh: +974(0)4432 6887) ja Mövenpick Hotel (puh: +974(0)4429 1111). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Dohan lentokentällä on valtavat Duty Free -myymälät. Vaikka alkoholi onkin kielletty maassa, alkoholijuomia myydään näissä Duty Free -kaupoissa. Kyseiset juomat ovat luonnollisesti ainostaan vientiä varten. Lentokentällä on myös laaja valikoima ravintoloita ja ruokakojuja, mutta baaria, jossa tarjoiltaisiin alkoholia on turha etsiä.

Matkatavarat

Dohan lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Siellä ei ole säilytyslokeroita eikä myöskään palvelutiskejä, jonne matkalaukut voisi jättää. Tiedustelut kadonneista esineistä on tehtävä neuvontapisteiden kautta.

Neuvonta

Kysymyksiä Dohan lentokentästä, sen palveluista tai lentoaikatauluista voi esittää neuvontapisteissä, joita on hajoittain terminaaleissa.

Yritykset

Eri lentoyhtiöiden luksus-lounget tarjoavat palveluja kuten faksin, kopiokoneen ja verkkoyhteyden. Pieni neuvotteluhuone (korkeintaan 4 henkilöa) on saatavilla Oryx Loungesta (puh: +974(0)4465 6658). Lentokenttähotelli Oryx Rotana ja viiden tähden hotellit lentokentän lähellä (ks. kohta Hotellit) tarjoavat laajemmat yrityspalvelut.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Dohan lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Lisäksi invalidiparkkipaikkoja on varattu terminaalien sisäänkäyntien läheltä.

Muut palvelut

Pankkiautomaatteja sekä Qatar National Bankin haarakonttoreita löytyy hajoittain terminaaleista. Lentokentällä on myös kolme moskeijaa, kaksi miehille (lähtevien ja saapuvien lentojen terminaaleissa) ja yksi naisille (lähtevien terminaalissa). Postikonttori sijaitsee lähtevien terminaalissa. Ilmainen langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla kaikissa terminaaleissa, ja tietokoneita voi käyttää vapaasti internet-kojuissa. Lähtivien terminaalissa on myös lasten leikkipaikka. Lääkäriasemalle pääsee neuvontapisteiden kautta. Tupakointihuoneita löytyy lähtevien ja kauttakulkulentojen terminaaleista mutta ei saapuvien terminaalissa.