Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Taipein välillä ei vielä ole junayhteyttä, mutta se on kehitteillä. Juna-asema tullaan avaamaan vuonna 2013. Matkustajat pääsevät silloin Taipein keskustaan 35 minuutissa junalla. Sillä pääsee myös lentokentältä Zhongliin.

Pikajuna-asema sijaitsee 8 kilometrin päässä lentokentältä ja sinne pääsee lentokenttäbussilla.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 40 kilometriä länteen Taipein keskustasta ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla valtatie 1:tä ja sen jälkeen valtatie 2:ta, joka vie suoraan lentokentälle. Vaihtoehtoisesti lentokentälle pääsee West Coast Expresswaytä pitkin. Taoyuanin lentokentän suunta on selkeästi viitoitettu.

Busseja kulkee moniin paikkoihin Taiwanin pääkaupungissa. Matkaan Taipein keskustaan tulee varata noin tunti. Busseja kulkee myös lukuisiin muihin kohteisiin, kuten esimerkiksi Taoyuanin kaupunkiin, Jhongliin, Taichungiin, Banqiaoon ja Changhuaan.

Autonvuokraus Taipein Taoyuanin lentokentällä

Taipein lentokentällä on kaksi autovuokraamoa. 1-terminaalista Chingbingin palvelutiski, 2-terminaalissa on EasyRent (osa Toyotaa).

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Niissä on mittarit. Lentokenttälisä on 15% ja se lisätään lopulliseen mittarilukemaan. Tiemaksut pitää myös maksaa erikseen. Lisätietoa takseista Taipein lentokentällä saa numerosta +886(0)3 398 2832 (terminaali 1) tai +886(0)3 398 3599 (terminaali 2).

Pysäköinti lentokentällä

Kummankin terminaalin lähellä on laajat pysäköintialueet. Ensimmäiset 30 minuuttia on ilmaista parkkiaikaa. Jos pysäköinti kestää pidempään, ensimmäinen tunti maksaa 30 Taiwanin dollaria ja sen jälkeen 20 NT$ per puoli tuntia. Päivähinta on korkeintaan 490 NT$.