Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Chiang Main lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Chiang Main lentokenttä sijaitsee 4 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla niin kutsuttua Super Highwaytä pitkin (josta on maksettava tiemaksu) tai Chiang Maista Hodiin kulkevan tien kautta.

Bussi kulkee 20 minuutin välein Chiang Main lentokentältä kaupungin keskustaan - hinta: 25 bahtia.

Autonvuokraus Chiang Main lentokentällä

Autonvuokraustiskit löytyy tuloaulasta. Chiang Main lentokentällä on useita autovuokraamoja mukaan lukien paikallisia palveluntarjoajia sekä kansainvälisiä yrityksiä kuten Avis ja Hertz. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulassa on palvelutiski, josta voi varata ja maksaa taksin. Hinnat ovat kiinteät. Taksimatka Chiang Main keskustaan maksaa 120 bahtia. Niin kutsutut Sawngthaew-matkustaja-ajoneuvot (joiden lavalla istutaan kahdessa rivissä) ja tuk-tukit eivät ole sallittuja lentokentällä, mutta niitä on saatavilla yleisellä tiellä parkkialuuen takana.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä on parrkialue, jossa on tilaa noin 500 autolle. Lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintipaikkoja ei ole eroteltu. Pysäköinti maksaa 10 bahtia tunnilta.