Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Ankaran Esenboğan lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Ankaran Esenboğan lentokenttä sijaitsee 28 kilometriä koilliseen Turkin pääkaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Kehätieltä (O-20) Ankaran ympärillä Özul Blv johtaa lentokentälle. Tie on selkeästi viitoitettu.

Kaupunkibussit (linja 442) kulkevat lentokentän ja Ankaran pääbussiaseman väliä. Havas-yhtiön shuttle-bussit Turkin pääkaupunkiin pysähtyvät Cubukissa, Pursaklarissa, Haskoyssa, Keciorenissä ja Etlikissä (matkustusaika noin 50 minuuttia).

Autonvuokraus Ankaran lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Ankaran lentokentällä on neljä autovuokraamoa: Avis, Budget, Hertz ja National. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuton tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on suurimmaksi osaksi takseja, jotka käyttävät mittaria. Taksimatka Esenboğan lentokentältä Ankaran keskustaan maksaa noin 45 Turkin liiraa.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentän isosta parkkihallista on suora yhteys terminaaliin. Ulkopuolella on myös laaja pysäköintialue. Lentokentän internet-sivuilla voi laskea paljon pysäköinti maksaa Ankaran Esenboğan lentokentällä.