Kulkuyhteydet

Kulkuyhtydet

Juna

Milas Bodrumin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 36 kilometriä luoteeseen Bodrumin merenrantakohteesta ja 16 kilometriä Milasista etelään. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Bodrumista ajetaan moottoritietä Milasiin päin (D330). Lentokentän liittymä on selkeästi merkitty. Matka lentokentältä Bodrumiin kestää noin 45 minuuttia ja Milasiin 20 minuuttia.

Havas-yhtiö tarjoaa shuttle-bussiyhteyksiä lentokentän ja joidenkin Bodrumin suosittujen hotellien välillä.

Autonvuokraus Bodrumin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Bodrumin lentokentällä on useita autovuokraamoja, joiden joukossa on paikallisia palveluntarjoajia sekä kansainvälisiä nimiä kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. (Kiinteät) taksat on selkeästi merkitty kyltteihin. Taksi Bodrumiin maksaa 45 euroa, Kusadasiin 85 euroa. Turkin virallinen valuutta on liira, mutta kuskit hyväksyvät myös euroja.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on kattamaton parkkialue. Pitkäaikaiseen pysäköintiin ei ole erillisiä paikkoja; kukaan ei jätä autoaan yöksi parkkialueelle.