Palvelut

Palvelut

Hotellit

Majoituspaikoista ei ole pulaa tässä osassa Turkkia. Lentokentän lähellä oleviin hotelleihin kuuluvat Spa & Thermal Hotel ThermeMaris (puh: +90(0)252 694 8334), Dalaman Airport Lykia Resort Hotel (puh: +90(0)252 692 1777), Park Hotel (puh: +90(0)252 692 3157) ja Hilton Dalaman Resort & Spa (puh: +90(0)252-4441981). Booking.com tarjoaa lissä vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Dalamanin lentokentällä on kohtuullinen tarjonta ravintoloita, kahviloita ja baareja, mutta ruokien ja juomien hinnat ovat jyrkät. Ostosmahdollisuuksia on tarjolla tavanomaisten Duty Free -myymälöiden ja matkamuistokauppojen toimesta.

Matkatavarat

Dalamanin lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavarapiste on lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontapiste Dalamanin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen.

Yritykset

Dalamanin lentokentällä ei ole yrityspalveluita. Se on pääosin turistilentokenttä, samoin kuin hotellit ja lomakeskukset tässä osassa Turkkia.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Dalamanin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Keskusaulassa on kaksi pankkia (Vakıfbank ja Denizbank), valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Myös ensiapupiste löytyy sieltä. Lisäksi paikalla on useita matkanjärjestäjiä. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla, mutta sitä varten on ostettava prepaid-kortti. Lentokentällä on pelinurkkaus, jossa voi pelata tietokonepelejä.