Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Istanbulin Sabihan lentokentälle ei ole junayhteyttä, mutta kevyen raideliikenteen linjaa Kadiköysta (Aasian puolella Istanbulia) Kartaliin on ehdotettu laajennettavaksi lentokentälle.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 40 kilometriä kaakkoon Istanbulin Aasian keskustasta (Kadıköysta) ja 45 kilometriä kaakkoon Euroopan puolelta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Lentokenttä sijaitsee tien varrella, joka yhdistää kaksi valtatietä: niin kutsuttu TEM-moottoritie (E80) ja E5-tie, jotka molemmat vievät Istanbuliin. Lentokentän suunta (tai Istanbulin suunta) on selkästi viitoitettu kummallakin moottoritiellä.

Shuttle-busseja kulkee Sabihan lentokentän ja Istanbulin Aasian sekä Euroopan puolten välillä. Lisätietoja saa puhelinnumerosta +90(0)216 411 8600. IETT-yhtiöltä on myös useita tavallisia busseja esimerkiksi Leventiin, Bostancıin ja Kadıköyhin.

Autonvuokraus Istanbulin Sabihan lentokentällä

Tuloaulasta löytyy monta autonvuokraus-tiskiä. Istanbulin Sabihan lentokentällä on huimat yhdeksän autovuokraamoa: Avis, Bostanci, Budget, Europcar, Hertz, Nord, National, Payless ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja (puh: +90(0)216 588 0035). Kaikissa on mittari. Matka Istanbulin keskustaan maksaa noin 90 liiraa. Päivitetyt taksat löytyy verkosta lentokentän interaktiivisilla kulkuyhteyssivuilla (myös bussilinjoille).

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihalli, jossa on tilaa noin 5000 autolle, on yhteydessä terminaaliin. Ensimmäinen pysäköintitunti maksaa 8 liiraa, 1-3 tuntia 10 liiraa, 3-6 tuntia 16 liiraa ja 25 liiraa koko päivästä.