Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Maanalaiset, IZBAN-yhtiön junat kulkevat lentokentältä Izmiriin ja moniin paikkoihin niiden välimaastossa mutta myös paikkoihin lentokentän eteläpuolella.

Auto ja bussi

Izmirin lentokenttä sijaitsee 18 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Se sijaitsee tien varrella Izmiristä Selçukiin, Ephesusiin ja Pamukkaleen. Lentokentän liittymä on selkeästi viitoitettu.

ESHOT-yhtiön bussit kulkevat lentokentältä Izmiriin. Bussi 200 kulkee Mavişehiriin, bussi 202 Alsancak Cumhuriyet -bulevardille ja bussi 204 pääbussiasemalle sekä Bornovan metroasemalle. Turisteille Havaşin shuttle-bussit ovat vaivattomampia. Näitä lähtee 20 minuutin välein.

Autonvuokraus Izmirin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyvät tuloaulasta. Izmirin lentokentällä on useita autovuokraamoja, joiden joukossa on paikallisia palveluntarjoajia sekä yrityksiä kuten esimerkiksi Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edestä löytyy paljon takseja. Toisissa on mittarit, toisissa ei ja osa kuskeista kieltäytyy laittamasta mittaria päälle. Hinta tulee olla sovittu ennen taksiin nousemista.

Pysäköinti lentokentällä

Izmirin lentokentän parkkihallissa pysäköinti maksaa 7,50 liiraa ensimmäiseltä tunnilta ja yhteensä 10,50 liiraa kolmesta tunnista. Lentokentän kotisivuilla voi laskea tarkalleen paljonko pysäköinti tulee maksamaan Izmirin lentokentällä.