Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Abu Dhabin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Abu Dhabin lentokenttä sijaitsee 32 kilometriä itään kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Kaupungista on kolme tietä lentokentälle: Khaleej Al Arabi (30-tie), Sheikh Rashid Al Maktoum Street (2-tie) and Salam Street (8-tie). Lentokentän suunta on selkeästi viitoitettu kaikkien näiden teiden varrella.

Bussilinja 901 lähtee 40 minuutin välein lentokentältä Abu Dhabin keskustaan. Lippu maksaa 3 dirhamia, ja matka kestää noin viisi varttia päätepysäkille, joka sijaitsee lähellä Al Nasr Streetin vanhaa kalatoria.

Lisäksi Etihad Airways operoi pikabusseja Dubaihin, Al Ainiin ja Sharjahiin. Nämä bussit ovat ilmaisia Etihad Airwaysin matkustajille.

Autonvuokraus Abu Dhabin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy Skypark Plazasta 3-terminaalia vastapäätä. Abu Dhabin lentokentällä on kuusi autovuokraamoa: Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Thrifty ja Payless. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on paljon Fast sekä National -yhtiöiden takseja. Molemmat veloittavat kiinteän hinnan Abu Dhabiin ja muihin kohteisiin. Abu Dhabin matkan hinnaksi tulee noin 70 dirhamia, ja se kestää paljon yli 30 minuuttia.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkipaikat ja Sky Park -parkkihalli lyhytaikaiseen pysäköintiin (max. 7 päivää) sijaitsevat terminaalien 1 ja 3 edessä. Lentokentälle yli 7 päiväksi pysäköivät ohjataan parkkialueelle lähellä 2-terminaalia.