Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentällä ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Kapkaupunkiin vievän N2-moottoritien varrella. Liittymä on selvästi indikoitu. Lentokentälle pääsee ainostaan yhtä tietä pitkin. 

Katanga Executive Parking Services (puh: +27(0)219 342 240) tarjoaa autonkuljettajapalveluita. Yritys vuokraa myös yksityisiä parkkihalleja. (Seuraa "Drop & Go" -kylttejä). Autonkuljettajalla varustettuja limusiineja voi vuokrata myös Cape Limo Services -yritykseltä (puh: +27(0)217 853 100). Hinta: ensimmäiset kaksi tuntia R1000, ja sen jälkeen R3000 tunnilta.

Lentokentälle ei kulje säännöllisiä bussilinjoja. Lentokentällä on minibussitakseja. Ensimmäinen matkustaja maksaa matkasta R120, ja seuraavat, samaan ryhmään kuuluvat henkilöt maksavat R30. Lentokentällä on monia eri minibussitakseja tarjoavia yrityksiä.  

Autonvuokraus Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentällä on kahdeksan eri autovuokraamoa: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Imperial, National Alamo, Tempest ja Dollar Thrifty. Autovuokraamotiskit löytyvät sekä kotimaan että ulkomaan saapuvien lentojen terminaaleista. Vuokra-auto on myös mahdollista varata etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Yritys vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Virallisesti ainoastaan Touch Down -yrityksen (puh: +27(0)219 194 659) taksit saavat operoida lentokentällä, mutta sieltä löytyy myös monia yksityisiä taksinkuljettajia. Matka Kapkaupungin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Matkan hinta vaihtelee suuresti, riippuen vuorokauden ajasta sekä matkustajamäärästä. Lentokentän ja Kapkaupungin keskustan väliseen taksimatkaan kannattaa varata R150 - R220 (50% enemmän yöllä).  

Lentokentän pysäköinti

Lentokentällä on 2600 parkkipaikkaa, jotka sijaitsevat lähellä terminaaleja. Hinnat: ensimmäinen tunti R9, seuraava tunti R12, ja seuraavat tunnit neljään tuntiin asti R20. Pitkäaikainen pysäköiminen: neljä päivää R87, ja sen jälkeen R15 per päivä. Tällä hetkellä lentokentälle rakennetaan viisikerroksista parkkihallia, joka tulee valmistuttuaan kaksinkertaistamaan olemassaolevien parkkipaikkojen määrän.