Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Port Elizabethin asemalle pääsee helposti bussilla tai taksilla. Bussit lähtevät lähtöaulan edestä. Lisätietoa saa Etelä-Afrikan rautatieyhtiön kotisivuilta. Kuuluisa Apple Express -höyryjuna lähtee Port Elizabethissa sijaitsevalta Humewoodin asemalta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 5 kilometriä Port Elisabethista länteen. Aja Route 11:stä Alister Miller Roadille. Lentokenttä on viitoitettu selvästi.

Tilausbussit lähtevät lähtöaulan edestä. Bussilipun voi varata etukäteen tuloaulasta.

Autonvuokraus Port Elizabethin lentokenttä

Lentokentältä löytyy seuraavat autovuokraamot: Avis, Europcar, Budget, Hertz, National, Tempest-Sixt ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Lähtöaulan edessä on taksiasema. Taksin voi tilata myös etukäteen van Hurters Taxista (puh. +27(0)41 585 5500) tai Beach Cabista (puh. +27(0)83 476 1079).

Lentokentän pysäköinti

Terminaalin edessä on sekä lyhytaikaispysäköintialue (enintään 8 tuntia) että pitkäaikaispysäköintialue. Lentokentällä on katettuja parkkipaikkoja ja parkkihalleja. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä saa numerosta +27(0)41 851 0588.