Autonvuokraus Kenia

Autonvuokraus Kenia

Yleistä tietoa ja säännöt

Kenian liikennesäännöistä puhuttaessa tulee usein mieleen sana 'ei ainuttakaan'. Keniassa auton vuokraamiseen vaadittava ikä on melko korkea; 23 vuotta. Osa autovuokraamoista vaatii jopa 25 vuoden iän.

Keniassa on vasemmanpuolinen liikenne ja nopeusrajoitukset ovat usein merkityksettömiä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että liian lujaa ajaminen on vaarallista ja hyvä syy sakkoihin.

Kannattaa kiinnittää myös huomiota yksityiskohtiin kuten rikkoutuneisiin autonosiin. Pienet asiat saattavat pilata helposti hauskan retken. Kalliimman autovuokraamon autolla pääsee Keniassa PIDEMMÄLLE ja se on LUOTETTAVAMPI.

Vuokra-autolla ajaminen Keniassa

Kenian kansallispuistoihin pääsee vuokra-autolla, mutta matka kannattaa valmistella huolellisesti. Kansallispuistoissa yöpyminen on sallittua ainoastaan matkanjärjestäjien valvomissa mökeissä. Teltan pystyttäminen puistoissa on ehdottomasti kiellettyä, ja kaiken lisäksi erittäin vaarallista. Keniassa on vallinnut yleinen tyytymättömyys siitä lähtien kun se itsenäistyi. Kenia oli ennen brittien siirtomaa. Kuljettajan palkkaaminen on suositeltavaa.

Naapurivaltioihin pääsee vuokra-autolla vaivattomasti. Autolla ei kannata kuitenkaan ylittää maan pohjoisosassa sijaitsevaa aavikkoa. Alueen ainoina liikennemerkkeinä toimii aseistetut saattueet. Autolla pääsee helposti Etiopiaan Moyalen kaupungin kautta, Ugandaan Busian kautta ja Tanzaniaan Namangan kautta.

Keniassa on suuri määrä kansallispuistoja. Nairobista puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Nairobin kansallispuisto. Toinen vaihtoehto on Nakurujärven kansallispuisto, josta löytyy yli 400 lintulajia, leijonia, leopardeja, kirahveja, sarvikuonoja yms. Myös tämä puisto sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Nairobista.

Autonvuokraus Keniassa

Lentokentällä on runsaasti autovuokraamovaihtoehtoja. Lentokentältä löytyy monia tunnettuja autovuokraamoja kuten Avis, Budget, Europcar ja Hertz.

Vaihtoehtoisesti auton voi vuokrata EasyTerra sivuston kautta. Sivusto vertailee puolestasi paikallisten autovuokraamojen hintoja.