Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Antananarivon lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Antananarivon lentokenttä sijaitsee 14 kilometriä pohjoiseen pääkaupungin keskustasta. Sinne on helppo päästä vuokra-autolla. Kaupungista ajetaan Rue Docteur Joseph Raseta -katua pohjoiseen. Se liittyy 4-tiehen, josta taas lentokentän liittymä on selkeästi viitoitettu.

Lentokentältä on tavallinen bussiyhteys Antananarivon keskustaan. Hiltonilla on myös shuttle-bussi, joka ajaa hotellin ja lentokentän väliä.

Autonvuokraus Antananarivon lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Antananarivon lentokentällä on monta autovuokraamoa, joista osa on paikallisia ja osa kansainvälisiä palveluntarjoajia kuten Avis, Budget ja Hertz.

Taksi

Taksit odottavat tuloaulan edessä. Matkan hinta Antananarivon keskustaan voi vaihdella huomattavasti riippuen yksilöllisistä neuvottelutaidoista. Minkä hinnan sopiikaan on aina varmistettava, ettei siitä jää tulkinnan varaa!

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on parkkialue. Siellä ei ole erillisiä paikkoja lyhyt- tai pitkäaikaiseen pysäköintiin. Emme missään nimessä suosittele vuokra-auton jättämistä sinne yön yli.