Palvelut

Palvelut

Hotellit

Läheltä Langkawin lentokenttää löytyy One Hotel Helang (puh: +60(0)4 955 3030). Muita vaihtoehtoja lentokentän lähiympäristössä ovat Langkawi Lagoon Resort‎ (puh: +60(0)4 955 8181), Meritus Pelangi Beach Resort & Spa‎ (puh: +60(0)4 952 8888) ja Frangipani Langkawi Resort & Spa (puh: +60(0)4 952 0001).

Myymälät ja ravintolat

Shoppailu on yksi Langkawin kiinnostuksen kohteista, sillä koko saari on verovapaa. Terminaalissa on muutama Duty Free -myymälä, mutta lähellä olevasta, suuresta ostoskeskuksesta löytyy paljon lisää. Siellä on myös kiva kauppa, joka myy ainoastaan suklaasta tehtyjä tuotteita. Langkawin lentokentällä on joitain ruoka- ja juomapaikkoja.

Matkatavarat

Langkawin lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavaratoimisto on keskusaulassa.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste Langkawin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen.

Yritykset

Langkawin lentokentällä on VIP lounge. Laajempia yrityspalveluita tarjoaa lähellä sijaitseva Mahsuri International Exhibition Center ja saaren muut lomakeskukset (ks. kohta Hotellit). Jotkut lomakeskukset vuokraavat neuvottelu- ja/tai konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Langkawin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Vain Maybankilla on haarakonttori Langkawin lentokentällä. Lisäksi siellä on muutama pankkiautomaatti. Tuloaulasta löytyy joitain matkanjärjestäjiä. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla lentokentällä.