Palvelut

Palvelut

Hotellit

Malén lentokentällä on yksi hotelli: Hulhule Island Hotel (puh: +960 333 0888). Malediiveilla on useita hotelleja sekä lomakeskuksia, ja pääkaupungista löytyy muutama luksus-hotelli, kuten esimerkiksi Shangri-La Traders Hotel Male (puh: +960 3300 888), The Boutique Inn at Villa Shabnamee (puh: +960 334 1002) ja The Wave Hotel & Spa (puh: +960 300 1818). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Myymälöitä on runsaasti niin terminaalissa sisällä kuin rakennuksen ulkopuolellakin, mukaan lukien useita Duty Free -liikkeitä, jotka myyvät elektroniikkaa, designer-vaatteita sekä perinteisen valikoiman kosmetiikka-, tupakka- ja alkoholituotteita. Lisäksi lentokentällä on lukuisia ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Matkatavarat

Kadonneita tavaroita voi tiedustella lentokentän poliisilta (turvallisuustoimistossa) lähtöaulassa.

Neuvonta

Neuvontapisteet ovat ulkomaan- ja kotimaanlentojen lähtöauloissa kysymyksiä varten Malén kansainvälisestä lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista. Tuloaulasta löytyy myös monia matkanjärjestäjiä.

Yritykset

VIP loungen tarjoamia peruspuitteita kuten faksia, kopiokonetta ja verkkoyhteyttä lukuunottamatta Malén lentokentällä ei ole yrityspalveluja. Näitä varten on mentävä luksus-lomakeskuksiin tai hotelleihin ympäri Malediiveja tai hotelleihin pääkaupungisssa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Malén lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pöyrätuoleille sekä mukautetut wc:t. Liikuntarajoitteisten matkustajien palvelut tulevat paranemaan, samalla kun lentokenttää laajennetaan ja modernisoidaan (ks. Johdanto).

Muut palvelut

Malén lentokentällä on yksi pankki, Bank of Maldives, jossa voi vaihtaa rahaa. Pankin lisäksi siellä on apteekki ja ensiapupiste. Mariyaad-kahvilan vierestä löytyy suihkuja, joita saa käyttää veloituksetta. Terminaalin ulkopuolella on avoin lasten leikkikenttä. Lähtöaulan sisäänkäynnin luona on postikonttori, ja lentokentällä on myös muslimien rukoiluhuone. Lentokentän Cyber Caféssa on viisi tietokonetta, joisa on verkkoyhteys.