Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Tuloaulan alapuolella on juna-asema. Lentokentältä lähtee tunnin välein junia Casablancan keskustaan ja satamaan, joista pääsee toisella junalla Mohammédiaan, Rabatiin, Saléen ja Kénitran teollisuuskaupunkiin. Junalippu Casablancaan maksaa ensimmäisessä luokassa 50 dirhamia ja toisessa luokassa 35 dirhamia. Lisätietoa saa National des Chemins de Fer -toimiston Internet-sivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 30 kilometriä Casablancasta kaakkoon, Marrakechiin kulkevan päätien varrella. Tieltä pääsee kaupungin pohjoispuolella Casablanca-Rabat -moottoritielle. Casablancan keskustasta tultaessa pitää seurata Settat -tieviittoja. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

CTM -bussiyhtiö ylläpitää säännöllistä bussiyhteyttä lentokentän ja Casablancan keskustan välillä. Bussimatka kestää noin tunnin. Lisätietoa (puh: +212(0)522 361 304).

Autonvuokraus - Casablancan Mohammed V:n lentokenttä

Tuloaulassa on monien autovuokraamojen toimistoja ja palvelutiskejä. Lentokentällä on seuraavat kansainväliset ketjut: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on paljon takseja. Nämä niin sanotut grand-taksit (valkoisia) ovat paljon kalliimpia kuin petit-taksit (punaiset), jotka saavat operoida ainoastaan kaupungissa. Lentokentällä on kyltti, josta näkyy taksimatkojen viralliset hinnat, mutta melkein kaikki taksit yrittävät veloittaa matkasta enemmän. Taksimatka Casablancan keskustaan maksaa noin 250 dirhamia.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalirakennuksen edessä on suuri pysäköintialue, jossa on sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen parkkeeraamiseen tarkoitettuja parkkipaikkoja. Parkkihintoja ei ole saatavilla.