Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Windhoekista Gobabisiin kulkevan tien varrella (B6). Tietä kutsutaan myös nimellä Trans-Kalahariweg. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Bussit ajavat lähtöaulasta yhdistetylle taksi- ja bussiasemalle, joka sijaitsee Windhoekin keskustassa, Independence Avenuella. Lentokentältä pääsee bussilla myös Erosin lentokentälle, jota käytetään Namibian sisäisillä lennoilla. Taksien ja bussien hinnat ovat merkitty selvästi.

Autonvuokraus - Windhoekin kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Imperial. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on takseja. Takseihin voi ostaa kiinteähintaisia lippuja etukäteen. Taksimatkojen hinnat eri paikkoihin näkyvät ilmoitustaululla. Viralliset taksit tunnistaa mustasta kolmiosta, jossa on numero. Virallisten taksien käyttö on suositeltavaa. Lentokentän keskushallissa on paljon epävirallisia taksinkuljettajia, jotka yrittävät saada asiakkaita. Heidän ehdotuksia ei kannata kuunnella!

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on kolme eri pysäköintialuetta: yksi lyhytaikaispysäköinti- ja kaksi pitkäaikaispysäköintialuetta. Toinen pitkäaikaispysäköintialueista on vartioitu ja se sijaitsee varjossa. Tätä pysäköintialuetta suositellaan henkilöille, jotka aikovat parkkeerata yli viideksi tunniksi.