Palvelut

Palvelut

Hotellit

Seychellien kansainvälisellä lentokentällä ei ole hotellia. Lähimmät hotellit ovat La Roussette (puh: +248 376 245) - vaatimaton majatalo, joka tarjoaa lomamökkejä - sekä luksus lomakeskus Wharf Hotel & Marina (puh: +248 670 700). Koska Seychellit eivät ole kovin iso saarivaltion, kaikki hotellit sijaitsevat itseasiassa lähellä lentokenttää. Muihin hotelleihin itärannikolla (missä lentokenttä myös sijaitsee) lukeutuvat Le Relax Hotel (puh: +248 382 900) Chalets d'Anse Forbans (puh: +248 4366 111) ja Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort and Casino (puh: +248 287 287). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Seychellien kansainvälisellä lentokentällä on kohtuulliset ostosmahdollisuudet. Siellä on suuri Duty Free -myymälä sekä kauppoja, jotka myyvät paikallisia erikoisuuksia kuten likööriä (kuuluisa Coco d'Amour!) ja paikallisten artistien taidetöitä. Lentokentällä on myös kaksi jalokiviliikettä. Ruoka- ja juomapaikkojen osalta kentällä on yksi ravintola ja muutama baari.

Matkatavarat

Seychellien kansainvälisellä lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavara-asiat hoidetaan neuvontapisteessä.

Neuvonta

Ulkomaanterminaalin tuloaulassa on neuvontapiste lentokenttään liittyen. Sieltä saa myös turisti-informaatiota.

Yritykset

VIP loungen peruslaitteita kuten faksia ja kopiokonetta lukuun ottamatta lentokenttä ei tarjoa palveluja yritysmatkustajille. Kyseisiä palveluja löytyy Berjaya Beach Resortista (ks. kohta Hotellit), josta on saatavilla kokous- ja (varsin pienet) konferenssitilat.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Seychellien kansainvälisellä lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on pyörätuoliramppeja sekä mukautetut wc:t.

Muut palvelut

Valuutanvaihtoa ja muita rahoituspalveluja varten voi asioida kolmessa pankissa: Barclays Bank, MCB Seychelles ja Nouvobanq. Terminaaleissa on myös hajoittain pankkiautomaatteja.