Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Tunisian lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 7 kilometriä Tunisiasta koilliseen. Jopa kaupungin keskustassa on lentokenttätieviittoja. Ajomatka kestää noin 15-30 minuuttia riippuen liikenteen määrästä.

SNT -bussilinja 35 ajaa 30 minuutin välein Tunisian keskustaan, bussilippu maksaa alle dinaarin. Korkeatasoisemmat TUT-bussit ovat hieman kalliimpia, bussilippu maksaa vähän yli dinaarin. Nämä bussit liikennöivät 15 minuutin välein.

Autonvuokraus

Tuloaulassa on seuraavien kansainvälisten autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Hertz ja Sixt. Lentokentällä on myös monia paikallisia autovuokraamoja, mutta kannattaa tarkistaa se, että vuokrahintaan sisältyy kaikki verot, ja se, että auto on hyvässä kunnossa. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksitolpalla on takseja, jotka käyttävät mittaria. Ole tarkkana, että kuljettaja laittaa mittarin päälle! Taksimatkan kaupunkiin pitäisi maksaa 5 dinaaria - mittarin mukaan, mutta taksinkuljettajat yrittävät usein pyytää enemmän. Matkatavaroista veloitetaan lisämaksu, ja klo. 21.00 jälkeen matkasta veloitetaan 50 % enemmän. Tuloaulassa olevien taksinkuljettajien tarjoamia hintoja ei kannata kuunnella!

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä on pysäköintialue, jossa on tilaa 2 500 autolle. Parkkimaksu on ensimmäisiltä 12 tunnilta 0.65 dinaaria, ja sen jälkeen 3 dinaaria/vrk.