Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä. Lähin juna-asema on Ezeiza, ja sinne pääsee bussilinjalla 518.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 35 kilometriä Buenos Airesista lounaaseen. Lentokentältä pääsee kaupunkiin helposti vuokra-autolla: maksullinen Autopista Ricchieri (tie numero A002) vie Buenos Airesiin. Matka keskustasta lentokentälle on hieman monimutkaisempi. Plaza San Martínilta ajetaan Calle San Martínin, Avenida Del Libertadorin, Avenida Maipún, Calle Arenalesin, Avenida 9 de Julion ja Avenida Dellepianen kautta maksulliselle Ricchierille. Onneksi lentokentän suunta on viitoitettu monissa paikoissa kaupunkia.

Manuel Tienda Leon -yhtiön bussit kulkevat Madero-pääbussiasemalle Plaza San Martinilla Buenos Airesin keskustassa. Osa busseista jatkaa Jorge Newberyn lentokentälle.

Bussilinja 8 kulkee lentokentältä Plaza de Mayolle, mutta kestää erittäin kauan.

Autonvuokraus Buenos Airesin Ezeiza-lentokentällä

Auton voi vuokrata A-terminaalin tuloaulasta. Buenos Airesin Ezeiza-lentokentällä on kaksi autovuokraamoa: Avis ja Hertz. Vuokra-auton voi varata myyös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja. 

Taksi

Taxi Ezeizan lippukojut löytyvät A-terminaalin tuloaulasta ja B-terminaalin tuloaulan ulkopuolelta. Lipun hinta on kiinteä (noin 150 pesoa). Tämä ei ole kylläkään edullisin hinta; terminaalin edessä olevat 'itsenäiset' taksikuskit veloittavat vähemmän. Matka Buenos Airesiin kestää noin 35-45 minuuttia.

Pysäköinti lentokentällä

A-terminaalista on yhteys suureen parkkihalliin. Ulkopuolella on kattamaton pysäköintialue. Tunti maksaa 13 pesoa, tai 78 pesoa koko päivältä.