Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Buenos Airesin Jorge Newberyn lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Aeroparque Jorge Newbery sijaitsee vain 3 kilometriä Buenos Airesin keskustasta, josta sinne pääsee helposti vuokra-autolla Avenida 9 de Juliota ja sitten Pte. Arturo Illiaa pitkin. Juuri ennen lentokenttää käännytään loivasti vasemmalle Avenida Rafael Obligado Costaneralle. Vähän reilun kahden kilometrin jälkeen päädytään lentokentän sisääntulolle.

Manuel Tienda Leon -yhtiön shuttle-busseja lähtee puolen tunnin välein Retiron juna-asemalle ja sieltä Madero-pääbussiasemalle lähellä Plaza San Martinia. Osa busseista jatkaa Buenos Airesin Ezeiza-lentokentälle.

Autonvuokraus Buenos Airesin Jorge Newberyn lentokentällä

Auton voi vuokrata tuloaulassa. Buenos Airesin Jorge Newberyn lentokentällä on kuusi autovuokraamoa: Avis, Hertz, Alamo/National, Localiza, VIP Car ja World Car. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Kaikki ovat rekisteröityjä, luvallisia takseja, jotka tunnistaa keltamustasta värityksestä. Aloitustaksa on 4,60 pesoa ja sen jälkeen 0,46 pesoa per 200 metriä. Matkan hinnaksi Buenos Airesin keskustaan tulee yhteensä 20-25 pesoa.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihallista (Parking Sur) on yhteys terminaaliin. Lentokentän pohjoispuolella on myös iso parkkialue (Parking Norte). Lyhyt- ja pitkäaikaispysäköinnillä ei ole eroa - hinta on aina 8 pesoa puolelta tunnilta.