Palvelut

Palvelut

Hotellit

La Pazin lentokentällä ei ole hotellia. Lähimmät hotellit sijaitsevat muutaman kilometrin itään lentokentältä, kuten esimerkiksi Ritz All Suites Hotel‎ (puh: +591(0)2 243 3131) ja Hotel Rosario (puh: +591(0)2 2451 658). Muita hotelleja La Pazissa ovat muun muassa Hotel Europa (puh: +591(0)2 231 5656) ja Hotel Camino Real‎ (puh: +591(0)2 244 1515). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

La Pazin kansainvälisellä lentokentällä on kohtuullisesti ruoka- ja juomapaikkoja: ravintola, baareja sekä jäätelökojuja. Ulkomaan lähtöaulassa on Duty Free -myymälä, mutta sen lisäksi lentokentällä ei ole muita kuin matkamuistokauppoja.

Matkatavarat

Matkatavaroille on säilytyslokeroita. Löytötavaratoimisto sijaitsee lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste El Alton lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Lentokentällä on myös turistitoimisto, josta saa matkaesitteitä paikallisista nähtävyyksistä ja josta voi myös varata hotellin.

Yritykset

El Alton lentokentällä on kolme VIP loungea, jotka on varustettu peruslaitteilla kuten faksilla ja kopiokoneella. Laajempia yrityspalveluita on tarjolla kaupungin isommissa hotelleissa, kuten Ritz Hotellissa (ks. kohta Hotellit) josta on saatavilla neuvottelu- ja konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

La Pazin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on pyörätuoliramppeja sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

La Pazin lentokentällä on useita pankkeja: Mercantil Santa Cruz, First Mutual, Banco de Credito, Banco Nacional ja Banco Bisa Bolivia. Siellä on myös valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja ulkomaanterminaalin tuloaulassa. Lisäksi ulkomaan- ja kotimaanterminaalien tuloauloista löytyy lukuisia matkanjärjestäjiä. Ensiapupiste sijaitsee ulkomaanterminaalin tuloaulassa.