Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Belo Horizonten välillä ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 45 kilometriä pohjoiseen kaupungin keskustasta. Terminaalille pääsee helposti vuokra-autolla. Belo Horizonten keskustasta seurataan MG-404 ja MG-010 teitä, joista jälkimmäinen vie suoraan lentokentälle. Kentän suunta on selkeästi viitoitettu.

Belo Horizonten keskustaan kulkee tavallinen bussilinja, mutta busseissa saattaa olla paljon matkustajia ja erittäin ahdasta varsinkin matkalaukkujen kanssa. Erillinen Conexão Aeroporto shuttle-bussi on parempi vaihtoehto lentokentän ja kaupungin välillä. Shuttle-bussipalvelua operoi Unir (puh: +55(0)31 3663 8000).

Autonvuokraus Belo Horizonten lentokentällä

Belo Horizonten lentokentällä on kahdesan autovuokraamoa: kansainvälisistä yrityksistä Avis, Budget ja Hertz sekä paikalliset palveluntarjoajat Localiza, Lokamig, Unidas, Locaralpha ja Movida. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Brasiliassa lentokentillä on joskus kahdenlaisia takseja: 'normaali' (comum) ja 'speciaali' (especial). Taksimatkaan Belo Horizonten keskustaan voi varata noin 80 realia normaalilla ja 90 realia speciaalilla taksilla.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on iso kattamaton parkkialue. Pysäköinti maksaa 4 realia ensimmäiseltä tunnilta, 3 realia toiselta ja sen jälkeen 2 realia per tunti. Päivähinta on 30 realia ensimmäiseltä päivältä ja sen jälkeen 26 realia per päivä.