Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Metroasema Aeroporto ei ole välittömöässä yhteydessä terminaaliin, mutta se sijaitsee suoraan sitä vastapäätä. Porto Alegren keskustaan pääsee helposti maanalaisella, mutta niissä on vähän tilaa matkatavaroille.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee vain 10 kilometriä Porto Alegren keskustasta. Vuokra-autolla lentokentälle pääsee helposti Avenida dos Estadosia pitkin.

Useita busseja kulkee bussiasemalta Porto Alegren keskustaan. Lippuja pitkänmatkan busseihin (Veppo, puh: +55(0)51 3328 0699) voi ostaa palvelutiskiltä tuloaulassa.

Autonvuokraus Porto Alegren lentokentällä

Yhteensä Porto Alegren lentokentällä on kuusi autovuokraamoa, kaksi kansainvälistä yritystä - Avis ja Hertz - sekä paikalliset palveluntarjoajat Localiza, Locar Alpha, Movida ja Unidas. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

COOTAERO-yhtiön taksit (puh: +55(0)51 3342 5000) toimivat Porto Alegren lentokentällä. Yhtiöllä on kiinteät hinnat ja portugalin lisäksi kuskit puhuvat ainakin englantia.

Pysäköinti lentokentällä

Iso parkkihalli on suoraan yhteydessä terminaalin ja ulkona on kattamaton pysäköintialue. Ensimmäinen puoli tuntia maksaa 5 realia, 7 realia ensimmäisestä tunnista ja sen jälkeen 2 realia per tunti. Päivähinta on 30 realia.