Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Metroasema on lähellä muttei suoraan yhteydessä terminaaliin. Etelälinja Recifen maanalaisessa järjestelmässä vie nopeasti kaupungin keskustaan.

Auto ja bussi

Recifen lentokenttä sijaitsee 11 kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Vuokra-autolla lentokentälle pääsee helposti moottoritietä BR-101. Lentokentän liittymä on noin kilometri yliopistokampuksen jälkeen, joka näkyy oikealla puolella. Lentokentän suunta on viitoitettu. Lentokenttä on myös lähellä rantaa Boa Viagemissa (noin 2 kilometrin päässä, kauemmaiset hotellit sijaitsevat korkeintaan 8 kilometrin päässä lentokentästä).

Minibussi (linja 42) kulkee säännöllisesti Recifeen Avenue Conselheiro Aguiaria pitkin (yhdensuuntaisesti rannan kanssa).

Autonvuokraus Recifen lentokentällä

Recifen lentokentällä on vain yksi kansainvälinen autovuokraamo: Avis. Muut ovat paikallisia yrityksiä: Localiza, Locar Alpha, Movida, Unidas ja Transnet. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Recifen lentokentällä on kahden tyyppisiä taksiyhtiöitä: 'normaaleja' ja 'spesiaaleja'. Jälkimmäisellä on hienompia ja arvokkaampia autoja, mutta se on tietenkin kalliimpi vaihtoehto. Taksitolpalla on kyltti, johon hinnat on merkitty. Kuskin kanssa tulisi silti sopia hinnasta etukäteen.

Pysäköinti lentokentällä

Suoraan terminaalin edessä on suuri (ja oudosti suunniteltu) parkkihalli, jossa on tilaa yli 2 000 autolle. Sen katolle on laitettu eräänlainen terassi. Ensimmäiset 20 minuuttia ovat maksuttomat, seuraava tunti maksaa 4 realia ja sen jälkeen 2 realia per tunti. Päivähinta ensimmäiseltä päivältä on 30 realia ja seuraavilta päiviltä 20 realia.