Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Quiton lentokenttä sijaitsee Ecuadorin pääkaupungin pohjoisessa lähiössä, noin 7 kilometriä keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Avenida 10 de Agosto kulkee pohjoiseen kaupungin keskustasta ja muuttuu Avenida de la Prensaksi, joka vie lentokentälle.

Useita busseja kulkee lentokentältä Quiton keskustaan. Bussipysäkki on tien toisella puolella terminaalin uloskäynnistä. Bussit, joiden päämäärä on 'Amazonas' tai 'Juan Leon Mera' menevät La Mariscaliin (josta löytyy paljon hotelleja); bussit, joihin on merkitty 'La Marin' kulkevat vanhaan kaupunkiin.

Autonvuokraus Quiton lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Quiton lentokentällä on kolme autovuokraamoa: Avis, Budget ja Localiza. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on paljon takseja. Jotkut kuskit käyttävät kiinteitä taksoja moniin paikkoihin kaupungissa, toiset taas kytkevät mittarin päälle. On hyvä sopia taksasta tai hinnoittelumenetelmästä ennen matkan alkua. Nyrkkisääntönä hinnasta tulee sopia etukäteen, jos taksissa ei ole mittaria tai kuski ei suostu laittamaan sitä päälle.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on parkkialue, jonne mahtuu noin 300 autoa.