Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Bogotán lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Bogotán kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla Calle 26:sta (tunnetaan myös nimellä Avenida El Dorado) pitkin, joka menee keskustasta suoraan lentokentälle.

Bogotán pikabussipalvelu (TransMilenio) on yhdistetty lentokenttään vuodesta 2011. Nämä pitkät ja modernit bussit vievät turisteja hetkessä melkein mihin tahansa kohteeseen Kolumbian pääkaupungissa.

Autonvuokraus Bogotán lentokentällä

Autoja voi vuokrata molempien terminaalien tuloauloissa. Bogotán lentokentällä on kolme autovuokraamoa: Budget, Dollar ja Flash Rent-a-Car.

Taksi

Bogotán lentokentällä on kaksi tapaa ottaa taksi. Ei tarvitse muuta kuin nousta kyytiin ja varmistaa, että mittari on päällä ja ettei kuski aja kiertoteitä. Taksilipun voi myös ostaa haluamaansa kohteeseen palvelupisteestä tuloaulassa. Taksimatka maksaa lipussa näkyvän hinnan verran, vaikka kuskit aina arvostavatkin tippejä. On hyvä olla valppaana 'avuliaitten' miesten kanssa, jotka tarjoutuvat nostamaan matkalaukkuja takaluukkuun. He pyytävät usein kohtuuttomia hintoja tästä yksinkertaisesta tehtävästä.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalirakennuksen ulkopuolella on kattamaton pysäköintialue. Lentokenttäbusseja kulkee pitkäaikaispysäköintialueelle, joka sijaitsee kauempana terminaalista.