Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Asunciónin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 9 kilometriä pohjoiseen kaupungin keskustasta, Luquen lähiössä. Keskustasta pääsee lentokentälle vuokra-autolla ajamalla Avenida Españaa ja sitten Autopista al Aeropuerto Silvio Pettirosi -moottoritietä pitkin, joka nimensä mukaan johtaa lentokentälle.

Lisäksi bussilinja 30-A kulkee lentokentältä Asunciónin keskustaan. Matka kestää noin puoli tuntia. Myös useilla hotelleilla on omat shuttle-bussit.

Autonvuokraus Asunciónin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Asunciónin kansainvälisellä lentokentällä on viisi autovuokraamoa: Avis, Budget, Hertz, National ja Thrifty. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksit löytyy tuloaulan edestä. On syytä varmistaa, että kuski käyttää mittaria. Jos taksissa ei ole mittaria lainkaan, tulisi hinta sopia etukäteen. Taksimatka lentokentältä Asuncióniin maksaa noin 16.00 US$ ja kestää noin 20 minuuttia. (Paraguayn valuutta on guaraní, mutta taksikuskit ottavat vastaan Amerikan dollareita yhtä helposti).

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on parkkialue. Emme suosittele vuokra-auton jättämistä sinne yön yli.