Palvelut

Palvelut

Hotellit

Paramaribon lentokentällä tai sen läheisyydessä ei ole hotelleja. Hyviä hotelleja löytyy Surinamen pääkaupungissa, kuten esimerkiksi Courtyard by Marriott (puh: +597 459 708), Best Western Elegance Hotel (puh: +597 420 007) ja Royal Torarica‎ (puh: +597 473500). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Paramaribon lentokentällä on rajattu määrä kauppoja: siellä on yksi Duty Free -myymälä. Lentokentällä on myös pieni ruokailupaikka.

Matkatavarat

Paramaribon lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavara-asioissa voi kääntyä neuvontapisteen lentokentän turvatyöntekijöiden puoleen.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste Paramaribon lentokenttään ja lentoaikatauluihin liittyen, jos se vaan suinkin on miehitettynä.

Yritykset

Paramaribon lentokentällä ei ole yrityspalveluja. Näitä varten on mentävä business-hotelleihin Surinamen pääkaupungissa (ks. kohta Hotellit), jotka myös tarjoavat neuvottelu- ja konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Paramaribon lentokentällä vammaiset pystyvät liikkumaan itsenäisesti kohtuullisen helposti. Lähtö- ja tuloaulat sijaitsevat katutasolla.

Muut palvelut

Keskusaulassa on pankki, jossa voi vaihtaa rahaa.