Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Montevideon lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Montevideon lentokenttä sijaitsee 15 kilometriä itään kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Avenida Italia vie suoraan lentokentälle. Sen suunta on selkeästi viitoitettu.

Useita tavallisia bussilinjoja kulkee lentokentältä suositulle Playa de Los Pocitos -kaupunkirannalle sekä vanhaan kaupunkiin (Ciudad Vieja). Useimpien linjojen päätepysäkki on Baltasar Brum -bussiasema.

Autonvuokraus Montevideon lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Montevideon lentokentällä on neljä autovuokraamoa: Avis, Budget, Hertz ja Europcar. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Virallisesti Monterreyn lentokentällä on yksi taksiyhtiö: Taxi Aeropuerto de Carrasco (puh: +598(0)2 604 0323). Taksin voi varata palvelutiskiltä lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa, tai sen voi myös tehdä verkossa. Sivustolla voi tarkastaa (kiinteät) hinnat useisiin kohteisiin Montevideossa ja sen ympäristössä.

Pysäköinti lentokentällä

Uuden terminaalin rakentamisen yhteydessä myös uusi parrkialue rakennettiin yli 1200 autolle. Se sijaitsee suoraan terminaalin ulkopuolella.