Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Tiranan lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Tiranan lentokenttä sijaitsee 17 kilometriä luoteeseen Albanian pääkaupungista. Vuokra-autolla lentokentälle pääsee uuden Tirana-Durres moottoritien kautta.

Rinas pikabussi kulkee aamukuudesta iltakuuteen tunnin välein lentokentältä kansallismuseolle Tiranan keskustassa. Bussilippu maksaa 250 lekeä.

Autonvuokraus Tiranan lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulan uloskäynnin vierestä. Tiranan lentokentällä on neljä kansainvälistä autovuokraamoa: Avis, Europcar, Hertz ja Sixt.

Taksi

Takseja löytyy tuloaulan edestä. Joissain on mittari, mutta se ei tarkoita, että kuski käyttäisi sitä. Hinnasta tulee sopia ennen kyytiin nousua. Taksimatka Tiranan keskustaan maksaa 2 000-2 500 lekeä (Albanian rahayksikkö) ja kestää noin puoli tuntia. Viralliset ATEX-taksit (puh: +355(0)68 204 598) ovat harmaita ja niissä on punainen logo.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihalli (P1) sijaitsee terminaalin vieressä. Ensimmäinen tunti maksaa 150 lekeä ja sen jälkeen 120 lekeä per tunti. Parkkihallin vieressä on pitkäaikaispysäköintialue (P2). Siellä päivähinta on 300 lekeä.