Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja, mutta sen sijaan Antwerpenissa on laaja hotellitarjonta. Lentokenttää lähimpänä sijaitseva hotelli on Hotelli Campanile (puh: +32(0)3236 43 55). Booking.com -sivusto tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Antwerpenin lentokenttä on hyvin pieni. Lentokentällä on yksi ravintola sekä pieni myymälä, josta voi ostaa esimerkiksi tupakkatuotteita sekä sanoma- ja aikakausilehtiä.

Matkatavarat

Matkatavaroiden käsittely sujuu vaivattomasti, sillä Antwerpenin kenttä on niin pieni. Lentokentällä on löytötavaratoimisto, jossa voi säilyttää myös matkatavaroita.

Neuvonta

Lentokenttärakennuksessa on neuvontapalvelu, johon saa yhteyden myös soittamalla lentokentän yleiseen puhelinnumeroon.

Yritykset

Lentokenttä on erityisesti liikematkustajien käytössä. Lentokentällä on kolme, toisiinsa yhteydessä olevaa, loungea. Lounget voidaan tarpeen vaatiessa yhdistää yhdeksi suureksi loungeksi tai konferenssitilaksi jopa 30 henkilölle. Lentokentällä on lisäksi auditorio, jonne mahtuu enintään 50 henkilöä. Auditorioon on mahdollista saada catering-palvelu. Lisätietoa (puh: +32(0)3285 65 13).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille henkilöille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoistarpeisiin soveltuvia wc-tiloja. Henkilökohtaista apua voi pyytää lentokentän neuvonnasta.

Muut palvelut

Lentokenttä on langattoman Internet-yhteytensä ansiosta ns. WiFi hotspot. Lentokentällä on museo, jossa on esitteillä vanhoja lentokoneita. Stample & Vertongen museo järjestää myös ensilentoja vanhoilla lentokoneilla. Opastetut lentokenttäkierrokset (puh: +32(0)3 285 67 69).