Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Lentokentältä on bussikuljetus Brysselin tärkeimmälle rautatieasemalle (eteläinen asema). Bussi kulkee 30 minuutin välein. Lisätietoa saa Belgian rautatieyhtiön kotisivuilta (puh. +32(0)2528 2828).

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin 46 kilometrin päässä Brysselin keskustasta. Lentokenttä sijaitsee lähellä A54- ja E42-moottoriteitä (liittymä 24). Lentokenttä näkyy tienviitoissa nimellä Aerogard- Airport Brussels- South.

Charleroin ja Brysselin välillä on säännöllisin väliajoin liikennöivä bussiyhteys. A-bussi ajaa lentokentältä Etelä-Charleroi'hin. Yhdensuuntainen matka maksaa EUR 2,50. Vain lentokentältä voi ostaa yhdistelmälippuja (billet bulk). Yhdistelmälipulla pääsee bussilla Etelä-Charleroi'hin sekä junalla mille tahansa Belgian rautatieasemalle.

Lentokentältä lähtee kahdesti tunnissa lentokenttäbussi Brysselin tärkeimmälle rautatieasemalle (Etelä-Brysseli). Bussimatka Brysseliin kestää suunnilleen tunnin. Yhdensuuntainen matka maksaa EUR 13,00 ja meno-paluu EUR 22,00. Bussipysäkki sijaitsee 'Frankrijkstraat'- ja 'Onderwijsstraat' -teiden risteyksessä. Lippuja voi ostaa terminaalista sekä Internetistä.

Autonvuokraus Charleroin lentokenttä

Europcar -autovuokraamolla on palvelupiste Charleroin lentokentällä. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalin edessä on taksiasema. Taksin voi tilata etukäteen monista taksiyhtiöistä. Esimerkkejä: Sympatax (puh. +32(0)71 303 033) ja Rapidtaxi (puh. +32(0)71 315 555).

Lentokentän pysäköinti

Pysäköintipalveluista vastaa Q-Park (puh. +32(0)2 711 1768). Lentokentällä on sekä lyhyt- että pitkäaikaispysäköintialueita. Express-parkki (erittäin lyhyt pysähdys) ja Airport-parkki ovat lyhytaikaispysäköintejä. Pitkäaikaispysäköintivaihtoehtoja on useita: Airport-parkki, Low Cost-parkki ja LockPark-parkki.