Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Varnan lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometriä Varnan kaupungista länteen, ja sinne pääsee helposti autolla. Varnasta tultaessa pitää ajaa E70-tietä länteen, ja noin neljän kilometrin jälkeen pitää kääntyä A2-tielle. Selvästi merkitty lentokenttäliittymä sijaitsee noin 3,5 kilometrin päässä. Albenan, St. Konstantinin ja Zlatni Piasacin rannoille pääsee ajamalla Varnan keskustan kautta, josta pääsee E87-rannikkotielle.

Varnaan ja rantakohteisiin ajavat bussit lähtevät 1-terminaalin edestä, VIP-tilan läheltä. Samasta paikasta voi ostaa bussilippuja. Bussilinja 409 ajaa 15 minuutin välein Varnasta Zlatni Piasaciin. Varnan keskustassa voi vaihtaa muihin rantakaupunkeihin ajaviin busseihin: linjat 8, 9 ja 109 (pikabussi) ajavat St. Konstantiniin.

Autonvuokraus - Varnan kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Hertz ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Bussiasemalla on myös takseja. Taksit veloittavat jokaisesta kilometristä (BG leva/km). Taksimatka Varnan keskustaan maksaa 8-24 levaa riippuen taksista ja liikenteen määrästä. Matka kestää noin 15 minuuttia.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalirakennuksen edessä on suuri lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintialue. Parkkihintoja ei ole saatavilla. Usein Varnan lentokenttää käyttävät matkustajat voivat parkkeerata pitkäaikaispysäköintialueelle, joka maksaa vuodessa €250. Lisätietoa saa Varnan pitkäaikaispysäköintialueen Internet-sivuilta.