Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lanzarotella ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee viiden kilometrin päässä saaren pääkaupungista Arrecifesta. Lentokenttä sijaitsee Arrecife-Yaizan moottoritien (LZ-2) varrella. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Bussilinja 4 kulkee tuloaulan vieressä olevalta bussipysäkiltä puolen tunnin välein Arrecifen Playa Hondan bussiasemalle. Bussiasemalta lähtee busseja kaikkiin Lanzaroten paikkoihin, kuten Puerto del Carmeniin, Femesiin, Magueziin, Orzolaan, Los Vallesiin, Montana Blanciin ja Puente Mujeresiin.

Autonvuokraus - Lanzaroten lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Autos Reisen, Avis, Betacar, Cabrera Medina, Cicar, Felycar, Hertz ja Payless. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan vieressä on takseja. Taksimatka maksaa Arrecifeen noin 8 €, Costa Teguiseen 15 € ja Playa Blancaan noin 30 €.

Pysäköinti lentokentällä

Suoraan terminaalin edessä on pysäköintialue, jossa on tilaa yli 1 100 autolle. Ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaiset, seuraavat 30 minuuttia maksaa 0,50 €, ja sen jälkeen 0,95 €/tunti. Yksi vuorokausi maksaa 9,25 €, ja viidennestä päivästä lähtien 7,40 €/vrk.